28 Haziran 2012 Perşembe

help !!

Ne zamandır almak istediğim hatta geçen sefer okuoku'da bulabilidiğim ama tükendiği için gönderemedikleri Joanne Harris kitaplarının çoğunun baskısı olmadığı için bulamıyorum özellikle lolipop pabuçları arıyorum arkadaşlar gören bilen varsa lütfen bi el atsın :)











ps: biliyorum bu biraz fazla olacak ama kapıda ödemesi olan siteler tercihimdir  ^_^

10 yorum:

  1. Kutsal Yalanları d&r.com dan almıştım ben. Lolipop pabuçları bilmiyorum ama diğerleri okuoku'da hala var. Daha geçenlerde göz gezdirmiştim çünkü oradan biliyorum. Ben de bu kitapları tam iki sene aradıktan sonra okuoku'da tesadüfen bulabilmiştim. Başka yerde olacağını sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuoku'da ne yazıkki tükenmiş durumdalar :(
      sen iki yıl deyince daha bir umutsuzluğa düştüm ben şimdi :((

      Sil
  2. canım gittigidiyor da kitapların bikaçına rastlamıştım ama kapıda ödeme için bişi diyemem. msj atıp bi sor istersen belki başka yolu vardır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol canımcım hemen ışınlanıyorum gittigidiyora :)

      Sil
  3. Lolipop papuçlara ulaştınız mı bilmiyorum fakat ilknokta.com'da aradığınız kitap mevcut. Ben alışverişlerimi oradan yapıyorum, iyi bir site, daha hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kapıda ödemesi de mevcut :)

    http://www.ilknokta.com/kitap/49366/Lolipop-Papuclar.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim hemen bakıyorum ve kapıda ödemeside mevcutsa hemen alıyorum :)

      Sil
  4. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim. Çok güzelmiş. Ben de seni bloğuma beklerim. Sevgiler..

    nymphatthelake.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. arkadaşım blogunu bu gün keşfettim.seni izlemeye aldım aradığın kitaplardan beş dilim portakal ve çikolatayı bir kaç hafta önce verdim şimdi bunu okuyunca o kadar üzüldümkü elimde olsalardı hemen si,ze kargo i,le gönderirdim.kısmet değilmiş.sizi takibe aldım bende beklerim.bu arada bir ortak noktamız benimde haylaz bir kzım var adı karemel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kısmet değilmiş :)) düşünmen bile yeter benim için ben bulamasamda o kitapları onlar beni bulacak inanıyorum :) benim kızımın adıda Şubat tam bir aşk kedisi 14 şubat doğumlu olunca bizde Şubat dedik ona :)

      Sil