2 Temmuz 2012 Pazartesi

chronicle

Chronicle/doğaüstü 2012 yapımı bir film, yönetmeninin ilk uzun metrajlı filmiymiş.İmdb puanu 10 üzrinden 7.2 ama film beni hiç tatmin etmedi zaten puana bakıp izlemiştim tabi birde afişine kandım  :)



Neyse efenim filmin konusu şöyle; birbirleriyle çok iyi arkadaş olan üç liseli genç tesadüf sonucu gördükleri bir çukura inerler ve olanlar olur. Artık düşünce gücü ile istediklerini yapabilecek bir hale gelen zat-ı muhteremler, önceleri bunu şaka ve eğlence için kullansalar da bir zaman sonra kontrolden çıkarlar ve insanların kaderleri ile oynamaya başlarlar, herzamanki terane işte kontrolsüz güç güç değildir. Artık içlerindeki kötü ruh ortaya çıkmıştır ve ortalığı birbirine katmaya başlamışlardır falan filan..


film belki güzel olabilirdi ama şu found footage tarzını kullanmasalardı yani hani elinde kamera ile sürekli çekim yapan bir karakter var biz filmi bu arkadaşın çektiği şekilde izliyoruz gibi.. bu numara Blair Cadısı ve Paranormal Activity serisinde işe yaramıştı ancak artık kullanmasınlar bence.

Bu kadar olumsuz şey söyledikten sonra isteyen varsa izlesin gari :))

2 yorum:

  1. canım, bloğumdaki çekilişi sen kazandın. sabah mail attım ama dönüş olmadı. Perşembe sabahına kadar cevap gelmezse, çekilişi yenilemek zorunda kalacağım:((

    YanıtlaSil