2 Ocak 2012 Pazartesi

evim yaratıcılığı

evim dergisini bilmeyen yoktur heralde :) ben bağımlısıyım çıktığı ilk günden bu yana her sayısını aldım hatta evlenirken o kadar işime yaradı ki o dergiler, şipşirin, yaşayan, her köşesinin kullanıldığı bir evim var..
 Hele o ikea ile yaptıkları ortak projeler yokmu bayılıyorum onlara birkaç kez bende evimin fotolarını yolladım yalvar yakar bende istiyorum dedim ama yok arayan soran olmadı belkide şehrimde ikeanın olmamasından kaynaklıdır bilmiyorum ama banada gelin ne olurr :)))

Neyse ne diyordum.. evim dergisini ilk çıktığı günden bu yana alınca haliyle minik dergi tepecikleri oluştu orda burda, atmayada kıyamadım o güzellikleri en sonunda içinden hoşuma giden resimleri kesip bari onları biriktireyim dedim sonra ondanda vazgeçtim o resimler hep gözümün önünde olsun istedim veee bakın ortaya ne çıktı
ben sehpamı çok seviyorum iki yanındada ikea koltuklarım var birinde ben diğerinde mutlaka haylaz kızım oturur.Evim ve İkea birde bir fincan kahve ve kahveden daha nefis bir kitapla değmeyin keyfime  :))

2 yorum:

  1. Güzel bir çalışma olmuş, elinize sağlık...
    Ben de eskiyen sehpalarımı göndermiştim evden, keşke böyle bişey yapsaymışım :))
    Az'ı çok beğendim ve hatta 2011'in kitabı seçtim :)
    http://flzpink.blogspot.com/2011/12/2011-enler.html

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim flzpink.keşke elden çıkarmasaydın sehpalarını çok cici olurdu eminim :) bende AZ ı yeni bitirdim ve bayıldım Hakan Günday okumaya devam

    YanıtlaSil