31 Ağustos 2012 Cuma

vurgun


Fantastik kitapları çok seviyorum hele de seriyse tadından yenmez benim için, vampirlerden sonra halen süren melek furyasından düşüş serisinin son kitabı Vurgunu nihayet bitirdim, okuyanlar bilirler Luce ve Daniel birbirlerine çılgıncasına aşıktırlar ama bir öpücükle Luce'nin hayatına son veren ve tekrar tekrar doğmasına sebep olan bir lanet vardır üzerlerinde, nasıl olduysa Luce bu kez ölmemiştir fakat aşmaları gereken büyük bir sınav vardır ama zamanları yoktur ve Lucifer'ın geçmişlerini silmesini engellemek adına bulmak zorunda oldukları bir yer bulunmaktadır ve bulurlarda fakat acaba lanet kalktımı aşıklar kavuştumu bunu ancak kendiniz okursanız öğrenebilirsiniz çokta detay yazmıyayım :))
Dediğim gibi ben fantastiksever biri olarak beğendim bayılmadım ama beğendim çok şaşırtıcı bulmadım sonunu :)) merak edenler alsın okusun arkadaşlar..


ps: doktoro görünmeden yazmak istemiyordum ama daha fazla dayanamayacağım bi ufaklık aramıza katılmaya karar vermiş :)) hamileyim ama henüz kalp atışların duyamadım ufaklığımın pazartesi günü inşallah doktorumuz güzel şeyler söyler bloğumu ihmalimde bu yüzdendir affola. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bu çömez anneden :)

5 yorum:

  1. Bu seriyi şu an okuyorum ve Tutku'dayım...Gerçekten çok güzel gidiyor.. bakalım nasıl devam edecek :)) yorumlaman için teşekkürler ^v^

    YanıtlaSil
  2. senin kitap yorumlarına bayılıyorum zaten kitap delisiyim hepsini alasım geliyor :)) bebek geliyor demek çok sevindim canım :) güzel haberlerini bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili lilyum :) inşallah güzel haberler doktorumdan bana benden size gelicek :)

      Sil