9 Aralık 2011 Cuma

Karlar düşer :))

  Dün gece itibariyle şehrime ilk kar yağmış bulunuyor soğuk havayı pek sevmesemde her senenin ilk karı bende bir heyecan yaratıyor tabi bu çok kısa sürüyor :) karla herzaman çıtır çıtır yanan bi şömine ve yumuşacık bol çiçekli bi koltuğu bağdaştırıyorum bu muhteşem ikilide bende olmayınca kar hevesim çabucak sönüyor :)           

  Çocukken bile herkesin aksine kartopu oynamaktan, kardan adam yapmaktan, kızak kaymaktan hiç hoşlanmadım daha o zamandan belliymiş benim yaz aşığı olduğum, kalın giyinmekten nefret ederim robocop gibi oluyoruz atkılarımızdan boyunlar dönmez tüm vücüdumuzu döndürmek zorunda kalırız bir yere gittiğimizde 30 dk giyinmek 30 dk soyunmak gerekiyor gitti işte bir saat zaten günlerde kısa kışın.. off daha kışın başında kasvet bastı beni..
                                        
  İşin en kötü tarafı ise ben ne zaman soğukta dışarı çıksam mutlaka hasta oluyorum ondan sonra bir sürü ilaç neyseki alternatif tıpa meraklı bi kız kardeşim varda o kutular dolusu ilacı içmekten beni kurtarıyor bir takım iksirlerle (bitki çayları vs) toparlanıyorum çabucak . Kışseverlere bir sözüm yok tabi ama ben sıcacık yuvamda (şömine olmasada kalorifer peteğim var ) bir fincan kahveyle dışarda olan biteni izlemeyi tercih ediyorum:) 

2 yorum:

  1. ben de karı sıcacık evde oturup pencereden beyaz mucizeleri izlemek suretiyle severim :) ama erimeye başladığı zamanlardan ve kar öncesi dondurucu ayazdan hiç hazzetmem :)
    bahar çocuğu olduğumdan mıdır baharı çok severim be,limon çiçeklerinin koktuğu,ne terleyip ne üşüdüğümüz zamanları :)

    Fidoland

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum:)bende bir bahar çocuğuyum doğanın yeniden uyanışı ağaçların patlamış mısır misali çiçeklenmesi benide yeniden harekete geçirir galiba her yıl baharda ben yeniden doğuyorum :)

    YanıtlaSil