4 Mart 2012 Pazar

SESSİZLİK

Vampir kitaplarının daha sessizliğe çekildiği şu dönemde melekler fantastik dünyamı dolduruyor :) Fantastik-romantik hikaye aşığı olan ben hush hush serisinin bu üçüncü kitabınıda bayıla bayıla okudum.Nora ve Patch (jev) bir kaç gündür beni aşklarıyla esir aldı.Patch düşmüş bir melek Nora ise nefil soyundan gelen yarı insan yarı nefil bir vatandaş,ikinci kitap çok heyecanlı bir yerde bitmişti üçüncüsünü beklerken resmen göbeğim çatladı. Şimdi olay şöyle oluyor tam patch ve nora kavuşmuştu romantizim doruklardaydı ki birisi norayı patch'in kollarından aldı sessizlikte bu girizgahla başladı Nora 3 aydır ortada yoktu ve geri geldiğinde ise son 5 aya dair hiçbir şey hatırlamıyordu ama bu hafıza kaybı değil hafızasının silinmesi durumuydu biricik aşkı Patch'i bile unutmuştu (allahtan çok uzun sürmedide hatırladı onu) ailesi ve arkadaşları ise Patch'i ona hatırlatma zahmetinde bulunmadı ama aşk galip geldi ve nora kendini zorlayarak kayıp olduğu 3 ayda nerde olduğunu,onu kimin kaçırdığını ve aşkını hatırladı şimdi sıra 4. kitapta çünkü devamı gelecek gibi sonlandı

Eğer fantastik kitap severseniz mutlaka okuyun derim birde bana önerebileceğiniz bu tarz kitaplar varsa adlarını bekliyorum dostlar..

2 yorum:

  1. sevdiğimiz kitap türleri ne çok benziyor yorumlarını severek okudum sana sarışın vampir serisini tavsiye ederim tabi okumadıysan :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim lilyum, sarışın vampir serisini okumadım hemen listeme ekliyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil